Portarul incaseaza 800.000 de euro pe sezon la Fiorentina, iar Dinamo nu-i poate oferi decat 100.000 de euro pana la finalul campionatului. Italienii sunt gata sa suporte jumatate din salariul portarului, 400.000 de euro, varianta care pare sa convin
Portarul incaseaza 800.000 de euro pe sezon la Fiorentina, iar Dinamo nu-i poate oferi decat 100.000 de euro pana la finalul campionatului. Italienii sunt gata sa suporte jumatate din salariul portarului, 400.000 de euro, varianta care pare sa convina tuturor partilor. "I-am rugat pe sefi ca de Craciun sa mi-l aduca pe Lobont!", a declarat antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. La randul sau, directorul executiv al "cainilor rosii", Cristian Borcea, a confirmat ca negocierile sunt aproape de reusita. "Sper ca Victor Becali sa ne ajute sa-l aducem pe Lobont", a spus Borcea. "Sper sa ajungem la o solutie. Lobont vrea sa apere, Dinamo il doreste, insa salariul este problema!", a spus Victor Becali. Daca varianta imprumutului pana in vara va fi rezolvata, Dinamo va avea posibilitatea, pentru 600.000 de euro, sa-l transfere definitiv pe Lobont la finalul acestui sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.