Sarbatorile sunt o perioada in care ne sarbatorim credinta - credinta in bunatatea omului si in ceea ce ne rezerva viitorul. Sarbatorile sunt, de asemenea, o ocazie de a fi impreuna cu prietenii si familia. Chiar daca nu toata lumea poate avea un coz
Sarbatorile sunt o perioada in care ne sarbatorim credinta - credinta in bunatatea omului si in ceea ce ne rezerva viitorul. Sarbatorile sunt, de asemenea, o ocazie de a fi impreuna cu prietenii si familia. Chiar daca nu toata lumea poate avea un cozonac pe masa, prietenii mei romani stiu ca o tara bogata este o tara bogata in valori, si nu neaparat in bani. O tara nu poate fi bogata in valori daca nu intelege importanta cetatenilor si faptul ca trebuie sa aiba grija de ei.
In acelasi timp, de sarbatori ne aducem aminte de cei care se afla departe de casa. Numeroase familii, atat in Romania, cat si in Statele Unite, au rude care petrec sarbatorile in Irak, Afganistan sau alte locuri indepartate, contribuind la pastrarea libertatii si la eliminarea flagelului terorismului. Trebuie sa ne aducem aminte, in gandurile si rugaciunile noastre, de acesti membri curajosi ai fortelor armate si de familiile lor.
Anul care se incheie a fost unul foarte productiv pentru relatiile romano-americane. Am cooperat in numeroase domenii - securitate, economie, cultura si altele. Mi-a facut placere sa lucrez impreuna cu un partener atat de dinamic si plin de energie, care crede, ca si noi, in aceleasi principii democratice esentiale. Sunt nerabdator sa cooperam cu Romania pe masura ce aceasta avanseaza in Europa.
Eu si sotia mea suntem deosebit de recunoscatori pentru prietenii pe care ni i-am facut in acest prim an al sederii noastre aici. In 2007, cand Romania va deveni membru al Uniunii Europene, intentionez sa contribui la consolidarea relatiilor dintre guvernele si popoarele noastre, in beneficiul ambelor state.
Le transmit tuturor romanilor cele mai calde urari pentru 2007!
Sarbatori fericite!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.