In lumea intreaga terorismul islamic isi mentime presiunea prin atentate organizate sau improvizate. In lumea intreaga noile arme biologice, acei fanatici formati in institutii speciale de spalare a creierului si bine manevrati de strategi sinistri s
In lumea intreaga terorismul islamic isi mentime presiunea prin atentate organizate sau improvizate. In lumea intreaga noile arme biologice, acei fanatici formati in institutii speciale de spalare a creierului si bine manevrati de strategi sinistri seamana fara discernamant moarte si jale. Aceasta trista realitate nu creeaza numai spaime, ci impune o modificare a vietii sociale, care, pe masura ce atentatele se succed, duce la o limitare a libertatilor umane castigate in ultimele doua veacuri si a dreptului la viata privata, prin legile antiteroriste. Acesta este cel mai tragic efect al terorismului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.