Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania a organizat ieri seara Marsul Colindatorilor pentru "cei care nu au uitat ca pe 21 decembrie 1989 au murit tineri nevinovati, pentru credinta in Dumnezeu si libertate. Si, am adauga noi, pentru dre
Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania a organizat ieri seara Marsul Colindatorilor pentru "cei care nu au uitat ca pe 21 decembrie 1989 au murit tineri nevinovati, pentru credinta in Dumnezeu si libertate. Si, am adauga noi, pentru dreptul de a avea icoane in scoli", informeaza comunicatul transmis redactiei. Cu aceasta ocazie, langa crucea adusa din Basarabia in Piata Universitatii a fost asezata o placa cu inscriptia: "Aceasta Cruce a fost purtata din Basarabia, cu binecuvantarea Parintelui Patriarh Teoctist, de generatia '89-'90, si incredintata celor ce vor urma spre continuarea Drumului Crucii pentru Romania!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.