Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, ieri, pentru 24 de ore, luarea in discutie a recursului inaintat de procurori in cazul lui Vadim Benyatov. Decizia instantei a fost luata la cererea avocatilor acestuia care nu au avut timp sa studieze mo
Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, ieri, pentru 24 de ore, luarea in discutie a recursului inaintat de procurori in cazul lui Vadim Benyatov. Decizia instantei a fost luata la cererea avocatilor acestuia care nu au avut timp sa studieze motivarea hotararii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) cu privire la eliberarea clientului lor din arest. CAB a admis, miercuri, o cerere de revocare a mandatului de arestare preventiva a lui Benyatov, inculpat in dosarul privatizarilor. Hotararea a fost atacata cu recurs de catre procurori la ICCJ, astfel ca Vadim Benyatov va ramane in arest pana la judecarea recursului formulat de procurori. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.