Compania Tender intentioneaza sa vanda pe piata de capital pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la societatea de asigurari Ardaf Cluj-Napoca, aflata in procedura de redresare financiara. Actionarii Tender Timisoara au aprobat, in cadrul un
Compania Tender intentioneaza sa vanda pe piata de capital pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la societatea de asigurari Ardaf Cluj-Napoca, aflata in procedura de redresare financiara. Actionarii Tender Timisoara au aprobat, in cadrul unei adunari generale extraordinare din 7 noiembrie, vanzarea titlurilor detinute la Ardaf Cluj-Napoca si a actiunilor dobandite in urma operatiunii de majorare de capital la companiei de asigurari. Vanzarea ar urma sa se produca printr-o tranzactie pe piata de capital, cat mai curand posibil, la pretul ce va fi determinat potrivit regulilor acestei piete."Intentia noastra de vanzare a titlurilor Ardaf este mai veche, chiar de prin luna mai a anului trecut, si vom finaliza acest demers daca vom obtine un pret foarte bun pe pachetul pe actiuni", a declarat, ieri, agentiei Mediafax, Tiberiu Tender, vicepresedintele Consiliului de Administratie (CA) al Tender SA. CNVM a prelungit, la inceputul lunii noiembrie, perioada de suspendare de la tranzactionare a actiunilor Ardaf pana cand institutia va constata finalizarea procesului de redresare financiara prin administrare speciala. Compania de asigurari a subscris, in primele noua luni, prime brute in valoare de 161,7 milioane de lei, in scadere cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si a consemnat pierderi de 106,4 milioane de lei. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.