Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" anunta ca atacantul dinamovist este dorit de conducerea tehnica a lui Real Sociedad San Sebastian, grupare care a intentionat sa trimita un reprezentant la Londra, pentru a-l urmari pe Niculescu la meciul cu
Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" anunta ca atacantul dinamovist este dorit de conducerea tehnica a lui Real Sociedad San Sebastian, grupare care a intentionat sa trimita un reprezentant la Londra, pentru a-l urmari pe Niculescu la meciul cu Tottenham, din Cupa UEFA.
Niculescu este dorit mai ales avand in vedere ca oficialii de la Real Sociedad nu s-au inteles cu gruparea argentiniana Nueva Chicago, pentru transferul atacantului Federico Higuain. "Higuain era o prioritate pentru staff-ul tehnic, care exploreaza acum alte posibilitati. Un reprezentant de la Real Sociedad a avut prevazuta o vizita la Londra, saptamana trecuta, pentru a-l vedea pe Niculescu, dar aceasta a fost amanata deoarece jucatorul nu a evoluat din cauza unei usoare accidentari. Atacantul de 30 de ani reprezinta un foarte mare interes pentru tehnicienii de la Sociedad si ar putea veni pentru circa un milion de euro", scrie "El Mundo Deportivo". Cotidianul spaniol mai scrie ca Niculescu nu va ocupa un loc de extracomunitar, deoarece Romania va intra de la 1 ianuarie in Uniunea Europeana, dar fotbalistul va avea nevoie de un permis de munca de la Federatia Spaniola de Fotbal, care i-a fost acordat fara probleme unui alt roman, Gabriel Tamas, de la Celta Vigo. "El Mundo Deportivo" mai noteaza ca Real Sociedad s-a aratat interesata in vara si de stelistii Nicolae Dica si Dorin Goian, pentru ultimul fiind solicitata suma de trei milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.