Staruri precum Paris Hilton (foto) si retele sociale precum Bebo si MySpace au fost cuvintele cheie cele mai cautate de internauti in 2006 pe motoarele de cautare Google News si Google.com, a anuntat compania intr-un comunicat. Pe motorul de cautare
Staruri precum Paris Hilton (foto) si retele sociale precum Bebo si MySpace au fost cuvintele cheie cele mai cautate de internauti in 2006 pe motoarele de cautare Google News si Google.com, a anuntat compania intr-un comunicat. Pe motorul de cautare general Google, pe primul loc in topul celor mai frecvente cuvinte cheie utilizate s-a plasat Bebo, urmat de MySpace, numele a doua retele sociale foarte populare. Urmeaza in top cuvintele "world cup" ("cupa mondiala de fotbal"), "metacafe" (un site de schimb de inregistrari video), "radioblog" (un site de muzica online gratuit), "wikipedia" (enciclopedie online), "video", "rebelde" (numele unei telenovele populare sud- americane), "mininova" si cuvantul "wiki".
Pe paginile de stiri ale companiei, cele mai cautate informatii au fost cele despre Paris Hilton, care este urmata in top de actorul Orlando Bloom, cancer, "podcasting" (difuzarea de podcast-uri, fisiere teleincarcabile care pot fi ulterior ascultate pe MP3 sau pe computer), uraganul Katrina si "bankruptcy" ("faliment").
Si alte motoare de cautare privilegiaza starurile. Pe Yahoo!, cele mai cautate cuvinte in 2006 au fost Britney Spears, site-ul de sport WWE, Shakira, Jessica Simpson, Paris Hilton, emisiunea de televiziune American Idol, Beyonce.
Pe paginile Yahoo! News, internautii au cerut cele mai multe informatii despre moartea "vanatorului de crocodili" Steve Irwin, urmat in top de razboiul din Irak, conflictul Israel - Liban, alegerile din Statele Unite, Fidel Castro si testele nucleare din Coreea de Nord. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.