Club Polo din Capitala a gazduit, ieri, "Gala Laureatilor dinamovisti", un traditional eveniment organizat anual de CS Dinamo pentru recompensarea performerilor sai. Cum era si firesc, tinand cont de palmaresul impresionant din acest an, gimnastul Ma
Club Polo din Capitala a gazduit, ieri, "Gala Laureatilor dinamovisti", un traditional eveniment organizat anual de CS Dinamo pentru recompensarea performerilor sai. Cum era si firesc, tinand cont de palmaresul impresionant din acest an, gimnastul Marian Dragulescu, singurul sportiv roman dublu medaliat cu aur la Mondiale, a fost desemnat pentru a sasea oara consecutiv sportivul anului. Totodata, comandantul Marcel Popescu a mai inmanat o serie de trofee handbalistului Leonard Bibirig, antrenorului Adrian Sandu, managerului Marian Stefan, fotbalistului Claudiu Niculescu, dar si antrenorului Mircea Rednic, laureat cu Trofeul ProFotbal. Pe lista celor mai buni sportivi s-au mai numarat tiristul Alin Moldoveanu, halterofilul Adrian Jigau, gimnastul Flavius Koczi, sabrerii Mihai Covaliu, Florin Zalomir, Rares Dumitrescu si Constantin Sandu, atletii Marian Oprea si Nicoleta Grasu, judoka Ioana Aluas si luptatorul Rares Chintoan. In finalul festivitatii, conducerea CS Dinamo a mai oferit un trofeu de excelenta fostei mari atlete Iolanda Balas-Soter, precum si numeroase diplome unor federatii sportive de calibru.n (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.