La Bucuresti
Vremea va fi rece, iar cerul mai mult noros. Vor fi conditii de ninsoare slaba, mai ales dimineata. Vantul va sufla moderat in prima parte a intervalului apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 2-3 grade, i
La Bucuresti
Vremea va fi rece, iar cerul mai mult noros. Vor fi conditii de ninsoare slaba, mai ales dimineata. Vantul va sufla moderat in prima parte a intervalului apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 2-3 grade, iar cea minima va fi de -3... -2 grade.
In tara
Vremea va fi rece, iar cerul variabil in nord-vest si mai mult noros in rest. Va ninge slab, indeosebi ziua, in sud-vestul si sudul tarii si doar izolat in celelalte regiuni. In Banat, Oltenia si pe litoral vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 5 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.