George Copos a anuntat ca jucatorii rapidisti care sunt convocati de obicei la echipa nationala pot pleca de la gruparea giulesteana, singurul netrasferabil fiind portarul Dani Coman. "Este o hotarare a Consiliului de Administratie prin care s-au sta
George Copos a anuntat ca jucatorii rapidisti care sunt convocati de obicei la echipa nationala pot pleca de la gruparea giulesteana, singurul netrasferabil fiind portarul Dani Coman. "Este o hotarare a Consiliului de Administratie prin care s-au stabilit jucatorii care pot pleca si cei care vor veni. Nu pot sa dau nume. Dar cei care sunt convocati de regula la echipa nationala pot pleca. Sunt oferte pentru ei si e momentul sa mearga in strainatate. E sansa lor. Dintre cei care sunt la nationala, doar pe Coman nu il voi lasa sa plece", a spus Copos. Coman mai are contract cu Rapid pana in vara anului 2008 si incaseaza un salariu anual de 100.000 de euro. Portarul de la Rapid, care are oferte din Germania, Spania, Franta si Rusia, spune ca nu l-ar deranja sa ramana in Giulesti. "Vreau sa facem un retur cat mai bun si poate prindem locul 2, care sa ne trimita in preliminariile Ligii Campionilor. Plecarea in strainatate nu este o prioritate pentru mine in acest moment", a spus Coman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.