Sindromul Munchausen indus sau prin proxy este cea mai ascunsa si mai periculoasa forma de molestare a copiilor din lume - insa Julie Gregory nu numai ca i-a supravietuit, dar a scapat de atractia puternica a mamei sale si si-a recapatat identitatea
Sindromul Munchausen indus sau prin proxy este cea mai ascunsa si mai periculoasa forma de molestare a copiilor din lume - insa Julie Gregory nu numai ca i-a supravietuit, dar a scapat de atractia puternica a mamei sale si si-a recapatat identitatea de femeie tanara, sanatoasa, vibrand de viata. Julie Gregory a crescut in sudul statului Ohio. Acum este scriitoare, expert si purtator de cuvant pentru sindromul Munchausen indus, precum si un sustinator al cazurilor de MBP. Masterand la studii psihanalitice la Universitatea din Sheffield, Anglia, traieste in prezent in Statele Unite. "Captiva. Povestea adevarata a unei copilarii pierdute" de Julie Gregory a aparut, in traducerea Roxanei Dude, in Colectia "Carti adevarate" la Editura Allfa. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.