Viceprimarul general Razvan Murgeanu a facut apel catre bucuresteni, ieri, la sedinta Comandamentului de Deszapezire, sa foloseasca pe cat posibil mijloacele de transport in comun, pentru a permite accesul utilajelor pe strazi. In privinta mult anunt
Viceprimarul general Razvan Murgeanu a facut apel catre bucuresteni, ieri, la sedinta Comandamentului de Deszapezire, sa foloseasca pe cat posibil mijloacele de transport in comun, pentru a permite accesul utilajelor pe strazi. In privinta mult anuntatei ninsori, edilul a spus ca municipalitatea este pregatita sa actioneze, daca va fi cazul. "Nu este nimic spectaculos, este prima zapada pe care ne-o anunta meteorologii si, probabil, din aceasta cauza suntem mai preocupati, dar nu cred ca vor fi probleme. Nu se va depune un strat de zapada mai mare mare de cinci centimetri si, de aceea, pentru inceput, vom actiona cu material antiderapant, pentru a evita formarea poleiului. Numai daca va ninge serios vom actiona cu utilajele de deszapezire", a precizat Murgeanu. Primaria Capitalei a pus in functiune doua numere de telefon la care poate fi apelat Dispeceratul de deszapezire: 305.55.49, 305.55.67. Reprezentantii Politiei Rutiere s-au angajat sa colaboreze cu edilii, pentru evitarea formarii ambuteiajelor in zone de circulatie intensa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.