Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor, s-a declarat stupefiat ca societatea civila romaneasca nu ia atitudine impotriva scurgerilor de informatii din Parchet. El a respins vehement acuzatiile ce i s-au adus in ultima saptamana si asteapta ca Justitia
Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor, s-a declarat stupefiat ca societatea civila romaneasca nu ia atitudine impotriva scurgerilor de informatii din Parchet. El a respins vehement acuzatiile ce i s-au adus in ultima saptamana si asteapta ca Justitia sa-si faca datoria. Ministrul sustine ca "din Parchet, sunt scurse, in mod voit si consecvent, informatii care se pretind a fi dovezi, dar in realitate constituie simple presupuneri". De asemenea, Nagy sustine ca va "merge mai departe" si ca nu va lasa ca persoana sa si UDMR sa fie denigrati. Potrivit unui referat intocmit de procurorii din acest dosar, Nagy este acuzat ca "prin acte de complicitate intelectuala si materiala a facut posibila realizarea scopului tintit de gruparea infractionala organizata cu caracter transnational". El este acuzat ca ar fi avut, printre altele, sarcina "de a verifica tot timpul daca membrii grupului Stancev sunt monitorizati in ceea ce priveste convorbirile telefonice. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.