Dupa toate framantarile aparute iarasi in pugilatul neaos, Agentia Nationala pentru Sport a emis ieri un ordin prin care Federatia Romana de Box trebuie sa convoace in termen de 45 de zile Adunarea Generala exceptionala de alegeri, pentru ca altfel v
Dupa toate framantarile aparute iarasi in pugilatul neaos, Agentia Nationala pentru Sport a emis ieri un ordin prin care Federatia Romana de Box trebuie sa convoace in termen de 45 de zile Adunarea Generala exceptionala de alegeri, pentru ca altfel va opri finantarea acestui for. "In urma demersului in justitie, FRB a repus in drepturi si a convocat miercuri vechiul Birou Federal. Din cei 14 membri, s-au prezentat doar sapte, presedintele din 2004, Iosif Armas, demisionand dupa JO de la Atena. Cum nu s-a intrunit cvorumul, acestia si-au inaintat demisia, urmand ca organizarea sedintei programate in 28 ianuarie sa cada in sarcina fostului secretar general, Nicolae Bud", ne-a declarat ieri Rudel Obreja, pentru a lamuri situatia din pugilatul neaos.n (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.