64 de suporteri giulesteni au achizitionat ieri actiuni la clubul de sub Grant de la omul de afaceri greco-elvetian Jean Valviz contra 10 lei bucata. Printre noii actionari de la SC FC Rapid se numara personalitati ale lumii artistice, precum Florian
64 de suporteri giulesteni au achizitionat ieri actiuni la clubul de sub Grant de la omul de afaceri greco-elvetian Jean Valviz contra 10 lei bucata. Printre noii actionari de la SC FC Rapid se numara personalitati ale lumii artistice, precum Florian Pittis, Colea Rautu, Victor Socaciu, Mitica Popescu, precum si membri ai Clubului Aristocratic Rapid, Mihai Parvu, Dan Grigore, Ovidiu Nahoi si Dan Puican, dar si alte persoane publice ca Nicu Constantin, Horia Brenciu, Cristian Poteras, Bogdan Marin si chiar Ilie Dobre. In total, Valvis a vandut 193 de actiuni, din cele 540 pe care le detinea direct la club. Acesta a declarat ieri ca initiativa sa nu a fost o campanie electorala: "Conceptul de <<socios>> e un pas unic in miscarea fotbalistica de la noi. Suntem primul club care facem asta in Romania. M-am gandit, de ce sa fie doar Jean Valvis in opozitie la Rapid? Impreuna sper sa demonstram ca Rapid e cel mai popular club si ca poate deveni brand-ul numarul 1 in Romania. Oricum, noii actionari trebuie sa fie constienti ca nu este deloc placut sa fii in opozitie cu George Copos". Cei 64 de noi actionari au dreptul de a participa la Adunarile Generale ale SC FC Rapid SA, insa Valvis sustine ca se pot pune piedici in calea acestei intentii. "Daca cineva nu doreste ca poporul rapidist sa vina la Adunarile Generale ale clubului va gasi piedicile necesare pentru a face acest lucru. Dar sunt convins ca domnul Copos se va bucura de prezenta suporterilor in AG. Il felicit pentru titlul de <<investitorul anului>> primit si sper ca acum sa nu-i mai fie jena sa efectueze auditul financiar", a incheiat ironic Jean Valvis. Actorul Nicu Constantin, prezent la conferinta de presa, a explicat ca grupul suporterilor-actionari nu incearca o diversiune in cadrul clubului. "Sa nu se creada ca suntem la o sedinta de diversiune. Suntem aici din dragoste pentru Rapid. Iar daca e sa fiu si eu prost crescut, o sa-mi arat ciorapii la televizor. Uitati, sunt visinii, de rapidist". Actorul i-a transmis principalului actionar al FC Rapid sa nu mai urle la jucatori. "Fotbalistii sunt artisti. Iar Copos nu trebuie sa tipe la ei. Asta inseamna profesionalism. Sa nu-i mai ... - ca nu vreau sa spun - pe la spate ca ii doare", si-a incheiat Nicu Constantin scurtul recital.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.