In vreme ce campionii de la CSU Ploiesti au parasit FIBA EuroCup fara sa cunoasca gustul victoriei in cele sase meciuri disputate in grupa A, rivalii de la Mobitelco Cluj sunt la un pas de calificarea in sferturile de finala ale FIBA Challenge, urman
In vreme ce campionii de la CSU Ploiesti au parasit FIBA EuroCup fara sa cunoasca gustul victoriei in cele sase meciuri disputate in grupa A, rivalii de la Mobitelco Cluj sunt la un pas de calificarea in sferturile de finala ale FIBA Challenge, urmand sa-si dispute biletele pentru Europa chiar cu liderul seriei B. Constient de faptul ca doar victoria ii mentine in cursa europeana, antrenorul Miodrag Perisic a spus ca partida va fi foarte dificila, dar este constient de faptul ca echipa sa are avantajul terenului si al publicului incendiar din Cluj. "Ne asteapta poate cel mai dificil meci. Baschetbalistii din Cehia joaca de mult timp impreuna, se cunosc foarte bine si se bazeaza pe un lot valoros. Cred, insa, ca publicul ne va ajuta sa trecem mai departe", a spus Perisic. Si cum cipriotii de la Keravnos sunt ca si calificati, deoarece joaca pe teren propriu impotriva "lanternei rosii" BC Boncourt, pentru cel de-al doilea loc in sferturi se vor lupta, in direct pe TV Sport, "U" Cluj si Plus Brno, ambele echipe avand cate 8 puncte in topul seriei B.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.