Atacantul dinamovist are sanse mici sa joace in aceasta seara pentru Dinamo, in meciul cu Tottenham, si vrea sa celebreze castigarea grupei in tribuna, alaturi de directorul executiv Cristi Borcea. Niculescu a intrat marti seara alaturi de echipa in
Atacantul dinamovist are sanse mici sa joace in aceasta seara pentru Dinamo, in meciul cu Tottenham, si vrea sa celebreze castigarea grupei in tribuna, alaturi de directorul executiv Cristi Borcea. Niculescu a intrat marti seara alaturi de echipa in cantonamentul de la Saftica si face parte din lotul deplasat la Londra.
"Nu cred ca voi juca, am sapte zile de cand stau, nu m-am antrenat deloc si e destul de riscant. Voi avea o discutie si cu doctorul, dar in proportie de 70-80 la suta nu voi juca. Imi pare rau, pentru ca e foarte frumos pe stadioanele din Anglia, dar sper ca baietii imi vor da ocazia sa dansez alaturi de Borcea in tribuna", a spus Niculescu. Atacantul spune ca, daca Dinamo nu va castiga grupa, ar prefera sa joace in primavara europeana cu AEK Atena, cea mai accesibila dintre echipele venite din UEFA Champions League, si ca se fereste de Werder Bremen. "Mergem la Londra sa castigam grupa, dar stiti cum e, nemultumitului i se ia darul, asa ca ar fi bun si locul doi. Daca avem pretentia sa jucam in UEFA Champions League, atunci vom juca cu o echipa din aceasta competitie. Eu as vrea cu AEK Atena, pentru ca la prima vedere pare cea mai accesibila, dintre cele sapte care vin din Liga Campionilor (n.r. - Dinamo nu ar putea juca impotriva Stelei in aceasta faza, conform regulilor UEFA). Putem sa cadem cu oricare dintre ele, mai putin cu Werder, pentru ca este o echipa foarte puternica", a spus Niculescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.