Exclusii Cristian Boureanu si Raluca Turcan i-au trimis ieri o scrisoare deschisa sefului liberal-democratilor europeni, Graham Watson, in care fac trimitere la cazul Patriciu, spunand ca premierul Tariceanu a sunat la Parchet pentru a se interesa de
Exclusii Cristian Boureanu si Raluca Turcan i-au trimis ieri o scrisoare deschisa sefului liberal-democratilor europeni, Graham Watson, in care fac trimitere la cazul Patriciu, spunand ca premierul Tariceanu a sunat la Parchet pentru a se interesa de soarta "bunului sau prieten". In epistola, deputatii independenti insista ca declaratiile "partinitoare" ale lui Graham Watson, cum ca Stolojan e pus de presedintele Basescu sa distruga PNL, au la baza informatii inexacte si incomplete. "Va putem spune ca multi dintre tinerii din jurul lui Calin Popescu Tariceanu, care se pretind in prezent surse autorizate si care incearca sa va tina la curent cu ultimele dezvoltari politice din Romania, nu fac decat sa continue stilul propagandistic consacrat de fostii comunisti sub guvernul lui Adrian Nastase. Aceiasi tineri continua stilul lui Adrian Nastase si in ceea ce priveste folosirea resurselor publice in scopuri politice personale", au acuzat cei doi ex-liberali. Deputatii mai insinueaza in subtext ca si presedintele PC, Dan Voiculescu, ar fi vinovat de astfel de informatii eronate. "Ar trebui poate sa ne ridice semne de intrebare rapiditatea cu care domnul Dan Voiculescu isi schimba credintele politice, dupa cum bate vantul puterii. Consideram ca asocierea dintre ALDE si Voiculescu va face un mult mai mare rau liberalismului in Romania decat disputele de idei care exista in prezent in plan intern", au conchis semnatarii. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.