Zeci de mii de persoane s-au perindat prin Scoala Militara din Capitala chiliana, unde a fost depus trupul neinsufletit al fostului dictator. Defunctul a beneficiat de onorurile militare cuvenite unui fost sef de stat major al armatei, presedintele M
Zeci de mii de persoane s-au perindat prin Scoala Militara din Capitala chiliana, unde a fost depus trupul neinsufletit al fostului dictator. Defunctul a beneficiat de onorurile militare cuvenite unui fost sef de stat major al armatei, presedintele Michelle Bachelet nefiind de acord cu decretarea unor zile de doliu national. Generalul Pinochet, care a decedat duminica, la varsta de 91 de ani, pe fondul complicatiilor care au intervenit in urma unui infarct miocardic suferit acum o saptamana, a fost acuzat pentru nerespectarea drepturilor omului, dar si respectat pentru contracararea comunismului in America de Sud. (A.M.L.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.