Liviu Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca masura de ridicare a masinilor parcate neregulamantar va fi aplicata din 15 ianuarie, pana atunci urmand a fi selectata firma care va presta acest servi
Liviu Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca masura de ridicare a masinilor parcate neregulamantar va fi aplicata din 15 ianuarie, pana atunci urmand a fi selectata firma care va presta acest serviciu. Primarul general Adriean Videanu il sustine pe edilul de sector in actiunea sa de civilizare a conducatorilor auto, dar promite o hotarare similara, pe care CGMB o va lua pentru toata Capitala. In Sectorul 3 vor fi construite si trei parcari supraetajate, cu o capacitate totala de 1600 de locuri, pentru a completa cele peste 30.000 de locuri din parcarile de resedinta, in zonele Sos. Mihai Bravu -Calea Vitan (300 de locuri), Str. Sfanta Vineri - Bd. Mircea Voda (1.000 de locuri) si Calea Calarasi - Bd. Decebal (300 de locuri). (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.