Mircea Lucescu si-a schimbat ieri parerea despre meciul de la Paris, despre care afirma cu o saptamana in urma ca va fi la discretia lui PSG, pentru ca grecii nu vor avea nici o dorinta sa ajute Rapidul. Antrenorul lui Sahtar s-a declarat acum mult m
Mircea Lucescu si-a schimbat ieri parerea despre meciul de la Paris, despre care afirma cu o saptamana in urma ca va fi la discretia lui PSG, pentru ca grecii nu vor avea nici o dorinta sa ajute Rapidul. Antrenorul lui Sahtar s-a declarat acum mult mai optimist, afirmand ca Panathinaikos poate scoate un rezultat care sa-i califice pe giulesteni. "PSG are absoluta nevoie de victorie, Panathinaikos lupta pentru imaginea sa in Europa. Se poate intampla orice, dar cred ca grecii vor lupta pentru primul loc in grupa, care le-ar oferi un adversar mult mai accesibil in primavara", a spus tatal antrenorului de la Rapid, care a obtinut deja biletele pentru saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA dupa ce a terminat pe pozitia a treia in grupele Ligii Campionilor. Interesant este faptul ca Mircea Lucescu a evitat sa-l mai atace virulent pe Copos, asa cum o facuse acum cateva zile, cand a spus ca patronul din Giulesti ar trebui sa-i fie recunoscator lui Razvan pentru performanta de anul trecut, care a adus Rapidul pe locul sase in lume. "Lui Razvan i-a fost tot timpul greu la Rapid, pentru ca este un club special", a spus Mircea Lucescu, iar aceasta imblanzire a tonului poate fi un semnal ca antrenorul alb-visiniilor a ajuns la o intelegere cu Copos si va continua la Rapid. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.