Chiar daca mai au miercuri un meci in Cupa UEFA, cu Tottenham, la Londra, dinamovistii nu au mai asteptat incheierea definitiva a sezonului pentru a pune, duminica noapte, de o petrecere de pomina. Calificati deja in primavara europeana, "cainii" au
Chiar daca mai au miercuri un meci in Cupa UEFA, cu Tottenham, la Londra, dinamovistii nu au mai asteptat incheierea definitiva a sezonului pentru a pune, duminica noapte, de o petrecere de pomina. Calificati deja in primavara europeana, "cainii" au sarbatorit cel mai bun parcurs din intrecerea interna de la Revolutie incoace, in care au acumulat 17 victorii si un rezultat de egalitate in 19 partide jucate. Daca pana acum au fost rezervati in declaratii, afirmand ca se mai joaca, de aceasta data dinamovistii au vorbit in cor despre un nou titlu, iar asta in conditiile in care spritul nu incepuse sa curga.
Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai buni dinamovisti in acest sezon, a dat tonul declaratiilor optimiste. "Nu le-am stricat noi sarbatorile stelistilor, ei si le-au stricat. Noi am avut un parcurs mai bun decat al lor si de aceea s-a ajuns la diferenta aceasta de puncte. Eu nu consider ca suntem campioni, atat timp cat matematic nu se poate demonstra. Insa, bineinteles ca va fi foarte greu sa ne mai depaseasca cineva. Nimeni nu va mai putea castiga acest campionat. Numai noi il vom putea pierde, sa ne punem piedici singuri", a spus Claudiu Niculescu. El a tinut sa lamureasca si o eventuala plecare a sa din "Groapa". "Voi pleca de la Dinamo doar in cazul in care se va ivi o oferta care sa nu poata fi refuzata, ceea ce este foarte putin probabil, cu un salariu astronomic. Eu mai am acum doar un sigur vis cu Dinamo, sa joc in Liga Campionilor", s-a destainuit Niculescu. Bineinteles ca unul dintre cei mai in verva dinamovisti era Cristi Borcea, care nu a uitat sa-si intepe rivalii. "Ce poate fi mai frumos decat sa termini turul cu 13 puncte inaintea Stelei, sa te califici in primavara europeana? Eu zic ca este cel mai frumos sfarsit de an al lui Dinamo de dupa Revolutie. Speram sa avem parcursul pe care l-am avut in campionat si in Cupa UEFA, sa facem o figura frumoasa apoi in Champions League. Voi ati vazut Mos Craciun in ros-albastru? Mos Craciun e in alb-rosu", a spus Borcea inainte petrecere.
Dinamovistii au petrecut pana spre dimineata, acompaniati de manelistul Adi de la Valcea, furat si el rivalilor din Ghencea. "Si asa noi nu putem sa dormim dupa un meci", a explicat antrenorul Mircea Rednic faptul ca urma sa-si lase jucatorii sa se distreze toata noaptea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.