Tenorul Roberto Alagna (foto), sotul sopranei Angela Gheorghiu, care interpreta rolul Radames in opera "Aida" pusa in scena la teatrul Scala din Milano, a parasit scena brusc, in plin spectacol, furios din cauza criticilor aduse la adresa sa, transmi
Tenorul Roberto Alagna (foto), sotul sopranei Angela Gheorghiu, care interpreta rolul Radames in opera "Aida" pusa in scena la teatrul Scala din Milano, a parasit scena brusc, in plin spectacol, furios din cauza criticilor aduse la adresa sa, transmite Mediafax. "Roberto Alagna a parasit Scala, iar numele celui care il va inlocui va fi anuntat foarte curand", a precizat un purtator de cuvant din partea teatrului milanez. Tenorul a parasit scena dupa ce a interpretat aria "Celeste Aida", pe parcursul careia a fost fluierat continuu de o parte dintre spectatori, nemultumiti de prestatia artistului si de comentariile prin care acesta denunta criticile care ii fusesera aduse anterior. Premiera operei "Aida", care a avut loc saptamana trecuta, a fost aplaudata de critici care insa s-au aratat foarte putin entuziasmati de prestatia lui Roberto Alagna. Tenorul s-a aratat profund indignat de faptul ca talentul sau nu este apreciat. Reprezentatia de duminica nu a fost intrerupta pentru ca tenorul a fost foarte repede inlocuit de Antonello Palombi, un cantaret al operei milaneze care a sosit pe scena imbracat in jeansi si fara sa fi avut timp sa-si incalzeasca vocea. "Am cantat in lumea intreaga si am avut succes, dar in fata unui public ca cel din seara aceasta am avut impresia ca sunt intr-o alta lume. Adevaratul public ardent si entuziast nu a fost aici", a spus tenorul nascut in Franta, in 1963, din parinti italieni. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.