Liderul din Ghencea spera sa joace in Liga Campionilor si in sezonul viitor
Capitanul stelist Radoi, titular pentru prima oara in Liga Campionilor, considera ca Steaua a facut un meci onorabil la Lyon. "Nu stiu cat valoreaza acest egal. Pentru
Liderul din Ghencea spera sa joace in Liga Campionilor si in sezonul viitor
Capitanul stelist Radoi, titular pentru prima oara in Liga Campionilor, considera ca Steaua a facut un meci onorabil la Lyon. "Nu stiu cat valoreaza acest egal. Pentru noi este un punct care ne califica indiferent de rezultatul de pe teren propriu cu Dinamo Kiev si sper ca in aceasta seara am facut un meci onorabil atat pentru Steaua, cat si pentru fotbalul romanesc", a afirmat Radoi, care a adaugat ca spera ca anul viitor sa joace din nou in Liga Campionilor. Radoi spera ca Steaua sa depaseasca performantele din sezonul trecut si sa ajunga in finala Cupei UEFA. "Dupa experienta acumulata in Liga Campionilor sper ca Steaua sa depaseasca performanta de anul trecut din Cupa UEFA, adica sa ajungem in finala. Asteptam de 20 de ani clipa in care va veni si un trofeu, este ceva unic, este un vis pentru fotbalul romanesc. Noi ne stim valoarea si credem ca putem sa ajungem pana acolo", a afirmat Radoi. In schimb, capitanul din Ghencea a precizat ca este greu sa mai creada in castigarea titlului de campioana a Romaniei. "Este foarte greu sa mai credem in castigarea titlului, pentru ca Dinamo si cand joaca mai slab are noroc si castiga. Trebuie sa ne gandim mai intai la locul doi, ca sa putem sa abordam si primul loc. Daca ne gandim la ce distanta suntem de primul loc, sa recuperam, putem pierde si locul doi", a declarat Radoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.