Gigi Becali a spus dupa meciul de la Lyon ca Steaua poate ajunge in "optimile" Ligii Campionlor in sezonul viitor, mai ales daca nu va avea jucatori accidentati. "A fost un meci extraordinar la Lyon, iar rezultatul ne face onoare. Am terminat grupa c
Gigi Becali a spus dupa meciul de la Lyon ca Steaua poate ajunge in "optimile" Ligii Campionlor in sezonul viitor, mai ales daca nu va avea jucatori accidentati. "A fost un meci extraordinar la Lyon, iar rezultatul ne face onoare. Am terminat grupa cu cinci puncte. Este extraordinar. Am castigat experienta. Am adus pe Real si pe Lyon la Bucuresti. Pentru anul viitor, obiectivul va fi sa ne calificam si sa si iesim din grupe. Steaua din aceasta seara nu este inca ce vreau eu, este exact Steaua pe care o vreau eu, dar cu Radoi, Ov. Petre si Cristocea refacuti suta la suta. Nu cred ca mai are rost sa mai aducem acum alti jucatori", a spus Gigi Becali. Acesta a mai spus ieri, la sosirea in Romania, ca fotbalistii vor primi cate 10.000 de euro pentru egalul de la Lyon. "Vreau sa jucam finala Cupei UEFA, iar la anul sa mergem iar in Liga Campionilor", a mai spus Gigi Becali, care a lamurit, in stil propriu, si declaratiile facute la plecarea spre Franta. "Am spus ca echipele care vor bate pe Dinamo vor castiga mult, dar n-am vorbit de bani. Sa castige mult inseamna sa castige respectul meu", a spus Gigi Becali. Managerul general Mihai Stoica a afirmat ca pentru imaginea fotbalului romanesc rezultatul de egalitate de la Lyon valoreaza mai mult decat victoria de la Kiev. "Am reusit sa plecam neinvinsi de la Lyon si nu cred ca vor fi foarte multe echipe care vor reusi aceasta performanta, cu atat mai putin echipe din Europa de Est, care cred ca vor fi victime sigure aici", a spus Stoica. Acesta a precizat ca bilantul din acest an al Stelei in Liga Campionilor depaseste asteptarile. "Trebuie sa fim sinceri, am avut cu adevarat o grupa a mortii si, practic, obiectivul nostru a fost calificarea in grupe. Suntem in primavara europeana pentru al treilea an consecutiv. 2005 - Steaua, 2006 - Steaua si Rapid, 2007 - Steaua, Dinamo si, sper eu, si Rapid. Se repeta obsesiv Steaua! Este foarte greu sa depasim performanta de anul trecut din Cupa UEFA. Sunt echipe foarte bune ramase in cursa, vom vedea, depinde si de tragerea la sorti", a mentionat Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.