„Sint niste prosti cei de la Rapid daca se despart de Razvan", a declarat Mircea Lucescu, ca reactie la zvonurile privind aducerea lui Bölöni.

Zvonurile conform carora patronul Rapidului, George Copos, pregateste demiterea lui Razvan Lucescu pentru a-l inlocui cu Ladislau Bölöni au ajuns pina la Donetk, tatal antrenorului din Giulesti, Mircea Lucescu, luind pozitie in acest caz. „Sint niste prosti cei de la Rapid daca se despart de Razvan. Daca vor face asta, atunci nu au nici o legatura cu fotbalul. Nicaieri in lume nu s-a vazut ca un club sa demita un tehnician cind, nu cu mult timp in urma, l-a adus pe locul cinci in Europa. Va spun eu, daca vor face aceasta greseala, nu vor mai ajunge in veci sa faca o asemenea performanta. Aici ma refer in primul rind la Zotta (n.r. - presedintele Rapidului), care ar trebui sa fie liantul intre actionari si echipa, dar imi dau seama ca nu este capabil de asa ceva", a declarat pentru NewsIn Mircea Lucescu, care considera ca Rapid se poate califica doar printr-o minune in primavara europeana.

Tehnicianul ucrainenilor nu a ezitat sa-l atace nici pe George Copos: „Nu trebuie sa mire pe nimeni atitudinea lui George. Il cunosc foarte bine, fiindca si in perioada in care eu pregateam pe Rapid, dupa un meci mai slab, imi cauta inlocuitor. Dar vreau sa i-o spun si lui ca, daca face aceasta mare greseala, atunci s-a dus cu aceasta echipa".

Cu toate acestea, despartirea de Razvan Lucescu pare tot mai mult un simplu zvon atit timp cit patronul George Copos a afirmat in repetate rinduri ca schimbarile de la Rapid nu-l implica si pe tehnician. Si presedintele Constantin Zotta a respins ideea, punind declaratiile lui Lucescu senior pe seama lipsei de informatii despre modul cum merg lucrurile la Rapid. „Soarta" lui Razvan ar putea fi usurata in ultima etapa de Jiul, antrenorul Marin Tudorache afirmind ca va merge in ultima etapa contra giulestenilor pe mina juniorilor, din cauza accidentarilor.