Claudio Zambon nu si-a putut ascunde satisfactia dupa ce a castigat, la Lausanne, procesul cu Marian Iancu, legat de dreptul de proprietate al palmaresului Politehnicii Timisoara. Italianul spune ca Iancu trebuie sa plateasca si intentioneaza sa revi
Claudio Zambon nu si-a putut ascunde satisfactia dupa ce a castigat, la Lausanne, procesul cu Marian Iancu, legat de dreptul de proprietate al palmaresului Politehnicii Timisoara. Italianul spune ca Iancu trebuie sa plateasca si intentioneaza sa revina in Banat cu vechea "Poli", ajunsa in Liga a III-a si care joaca meciurile de acasa in Bucuresti.
"Acesta este cadoul meu de Craciun pentru Marian Iancu. Nu a vrut sa inteleaga ca nu ma joc, ca foloseste ceva ilegal. Acum gata, s-a terminat! Va trebui sa plateasca", a declarat Zambon pentru "NewsIn".
Patronul echipei de liga a 3-a, Politehnica Timisoara, care isi disputa meciurile de acasa in Bucuresti, a adaugat: "Urmeaza sa facem socoteala. Avem doua variante: ori Iancu vine cu un autobuz de bani si ne intelegem, ori daca in 30 de zile nu misca nimic sesizam FIFA, care va obliga FRF sa faca ceva. Va dicta sanctiuni impotriva Politehnicii lui Iancu, care inseamna depunctarea sau chiar excluderea din campionat".
Italianul are planuri mari pentru viitor. "Cand avem banii, stim ce avem de facut. Cumparam loc de Liga I si ne intoarcem in Timisoara, acolo unde ne este locul", a spus Zambon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.