Liderul PIN Cozmin Gusa a atras atentia ca institutele de sondare a opiniei publice reprezinta "zona cea mai intesata de ofiteri acoperiti din partea SRI". "Pe langa ofiterii acoperiti din presa de care vorbea istoricul Marius Oprea, cred ca cea mai
Liderul PIN Cozmin Gusa a atras atentia ca institutele de sondare a opiniei publice reprezinta "zona cea mai intesata de ofiteri acoperiti din partea SRI". "Pe langa ofiterii acoperiti din presa de care vorbea istoricul Marius Oprea, cred ca cea mai intesata zona de ofiteri acoperiti din partea SRI este zona institutelor de sondare. Alin Teodorescu spune tot timpul ca nu a facut decat sa informeze, dar nu a facut politie politica", a aratat Gusa. "In orice tara normala, sondajele sunt o radiografie a societatii. La noi, sunt doar o forma de diversiune. Au devenit o simpla marfa, disponibila pe raft oricarui cumparator dispus sa plateasca", a mai comentat liderul PIN.
"Institutele, cu manipularile pe care le fac, cu banii pe care ii castiga necinstit si cu minicuna pe care o vand romanilor reprezinta niste institutii pe care le detest profesional, pentru ca totul se subordoneaza intereselor", a adaugat liderul PIN. Acesta a mai spus si ca directorul CURS, Sebastian Lazaroiu, este consilierul "neoficial" al presedintelui Traian Basescu. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.