Rapid a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul sustinut duminica seara, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, in etapa a 18-a a Ligii I, giulestenii fiind egalati in al treilea minut de prelungiri cu un gol marcat din ofsaid. Rapid a deschis
Rapid a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul sustinut duminica seara, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, in etapa a 18-a a Ligii I, giulestenii fiind egalati in al treilea minut de prelungiri cu un gol marcat din ofsaid. Rapid a deschis scorul in minutul 62, prin Griffiths, iar Pandurii au egalat in minutul 90+3, prin Vintilescu, a carui pozitie de ofsaid n-a fost semnalizata de asistentul D. Iliescu.
Desi jucatorii au contestat arbitrajul, antrenorul rapidist Razvan Lucescu a declarat ca, pentru remiza cu Pandurii, singurii vinovati sunt chiar giulestenii, oaspetii reusind sa marcheze la singurul sut pe spatiul portii. "Am controlat jocul in totalitate si trebuia sa castigam. Dar, asa cum numai noi putem, am reusit sa nu o facem. Pandurii au reusit sa marcheze la primul lor sut pe spatiul portii si asta inseamna ca noi suntem vinovati. Cred ca daca erau altii in locul nostru, acum acest arbitru (n.r. - Teodor Craciunescu) nu mai exista, dar nu vreau sa comentez mai mult", a spus R. Lucescu. "Asta e Rapidul. Creeaza foarte multe situatii de gol, dar si rateaza foarte multe. Se joaca, poate, si sub o presiune mare. Toata lumea e innebunita sa marcheze cat mai repede si sa inchida jocul", a mentionat R. Lucescu. Dupa cateva raspunsuri, R. Lucescu, care a venit la conferinta de presa extrem de iritat, s-a ridicat si a intentionat sa plece. "O sa va spuna Cristi (n.r. - Cristi Costache, director de imagine al FC Rapid) mai multe, pentru ca face parte din conducerea clubului", le-a spus antrenorul rapidist jurnalistilor, apoi i-a intrebat: "Mai aveti alte intrebari legate de fotbal?". Rugat sa comenteze faptul ca un grup de suporteri rapidisti i-a cerut principalului actionar, George Copos, sa renunte la cativa jucatori si sa nu le mai plateasca salariile, Razvan Lucescu a spus: "Aceiasi jucatori au adus foarte multe satisfactii si succese unui Rapid care era necunoscut in Europa. Mai departe, e treaba conducerii, dar atata timp cat suntem angrenati intr-o lupta si mai sunt 16 meciuri de jucat e firesc sa fie liniste. Noi trebuie sa ne reprosam ce s-a intamplat in vara, faptul ca in primele cinci etape nu am reusit sa castigam decat un singur joc". De partea cealalta, antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, a declarat ca Pandurii au avut sansa in meciul cu Rapid. "Am fost dominati total in prima repriza, chiar si in a doua, dar am marcat si am luat un punct nesperat", a spus Neagoe, care n-a dorit sa comenteze arbitrajul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.