Catalin Popa, directorul sportiv al lui FC Vaslui, a declarat dupa meciul cu Universitatea ca oltenii au devastat vestiarul oaspetilor, spargand o usa, un geam si dustrugand mai multe obiecte de mobilier. "A fost un gest urat la vestiare. Am instiint
Catalin Popa, directorul sportiv al lui FC Vaslui, a declarat dupa meciul cu Universitatea ca oltenii au devastat vestiarul oaspetilor, spargand o usa, un geam si dustrugand mai multe obiecte de mobilier. "A fost un gest urat la vestiare. Am instiintat observatorul, care a constatat distrugerile de la vestiare", a spus Popa, care a anuntat ca va inainta un memoriu catre LPF pentru a se lua masurile ce se impun intr-o astfel de situatie.
Oficialii si jucatorii Universitatii sustin ca nu ei au fost cei care au provocat pagube in vestiar. Bornescu a declarat ca, la finalul partidei, cei de la Vaslui, in frunte cu presedintele Octavian Apetrei, au venit la vestiarul craiovenilor pentru a-i agresa. "Usa nu era sparta, insa, la final, ei au venit sa ne bata, in frunte cu presedintele clubului, iar noi ne-am aparat. Atunci au intervenit si jandarmii. Singurul lucru pe care noi l-am spart a fost un geam, in momentul in care un coleg a dat cu gheata in el cand a fost la dus", a spus Bornescu. La randul sau, directorul executiv al gruparii craiovene, Ovidiu Costesin, a declarat ca cei de la Vaslui au fost cei care au devastat vestiarul oaspetilor, dupa plecarea craiovenilor, pentru a crea o diversiune. "Cand am intrat eu la vestiar era sparta doar usa dinspre toaleta. Cei de la Vaslui au intrat si au devastat vestiarul, sa distraga atentia. Este un fel de diversiune comunista, pentru a atrage atentia de la adevarata problema care a fost arbitrajul", a spus Costesin. Apetrei a dezmintit ieri varianta oltenilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.