Aproape de un transfer In Italia Din ce in ce mai vehiculat, transferul fundasului dinamovist Stefan Radu in Italia pare sa prinda contur. Conform site-ului italian sport.it, Juventus si Roma au inceput deja demersurile pentru achizitionarea sa. Pre
Aproape de un transfer In Italia Din ce in ce mai vehiculat, transferul fundasului dinamovist Stefan Radu in Italia pare sa prinda contur. Conform site-ului italian sport.it, Juventus si Roma au inceput deja demersurile pentru achizitionarea sa.
Prestatiile din ce in ce mai bune ale fundasului Stefan Radu au atras atentia unor cluburi de renume din Europa. Chemat de curand si la echipa nationala de Victor Piturca, fundasul in varsta de 20 ani are un salariu de doar 15.000 de euro la Dinamo, sansele ca el sa plece fiind destul de mari. ""Jocurile foarte bune din campionat si din Cupa UEFA, precum si pretul scazut (trei milioane de euro) au atras atentia marilor cluburi italiene, printre care Juventus si Roma"", a scris sport.it.
SCHIMB. Aceeasi sursa anunta ca, in cazul in care Stefan ar ajunge in curtea ""Batranei Doamne"", conducatorii clubului piemontez ar dori sa-l imprumute la alta echipa pentru a achizitiona un fundas cu experienta cum ar fi Felipe, Zapata sau Barzagli. Agentul Andreea Pretti, colaborator al firmei de impresariat a fratilor Ioan si Victor Becali, a declarat ca este putin probabil ca fundasul roman sa fie transferat in luna ianuarie 2007. Diriguitorii clubului din Cetatea Eterna l-ar dori si ei, considerandu-l pe roman un demn urmas al lui Cristi Chivu. In urma cu aproximativ zece zile, sport.it spunea ca directorul sportiv al lui Juve, Alessio Secco, s-ar fi intalnit cu oficialii dinamovisti carora le-a transmis ca sunt de acord sa achite suma de doua milioane de euro, la cat este cotat fundasul. Dupa cum se vede, intre sumele vehiculate in decursul celor zece zile este o diferenta de un milion de euro.
FERICIT. Altfel, dupa meciul castigat in fata lui Bayer, fundasul dinamovist era foarte bucuros de calificarea echipei sale in primavara europeana dupa 17 ani de seceta. ""Sunt foarte fericit, am doar 20 de ani si inca nu realizez ce performanta uluitoare am atins. Am ajuns in primavara europeana si am avut si eu o contributie la acest lucru. In urma cu 17 ani aveam doar trei ani, nici la gradinita nu eram, si nu prea stiam ce este fotbalul"", a declarat Radu. Referitor la faptul ca se intereseaza de el mai multe cluburi din Italia, jucatorul in varsta de 20 de ani a spus: ""Sunt incantat de aceste oferte, dar deocamdata sunt la Dinamo si ma simt foarte bine"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.