Mona Musca (foto) se va alatura oficial gruparii Stolojan. Desi participa la toate sedintele gruparii inca de la lansarea Platformei Liberale, iar la intalnirea de la Hotel Hilton s-a remarcat prin indemnul adresat platformistilor de a nu se comporta
Mona Musca (foto) se va alatura oficial gruparii Stolojan. Desi participa la toate sedintele gruparii inca de la lansarea Platformei Liberale, iar la intalnirea de la Hotel Hilton s-a remarcat prin indemnul adresat platformistilor de a nu se comporta ca spermatozoizii, ci de a forma o echipa, Mona Musca nu a iesit pana acum public alaturi de trioul Stolojan-Stoica-Flutur.


Invitata luni seara de Stolojan in Platforma, Mona Musca a acceptat imediat. Ea a anuntat ca nu va astepta decizia justitiei in procesul intentat CNSAS pentru verdictul de politie politica. ""Justitia va aplica legea, iar verdictul va veni de la sine"", a spus Mona Musca. Dupa sedinta de luni seara, surse din cadrul gruparii Stolojan au declarat ca, dupa votarea bugetului de stat, sustinatorii Platformei Liberale vor solicita demisia lui Tariceanu din Guvern.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.