Licitatia pentru vanzarea activelor fabricii de cauciuc sintetic Carom Onesti, programata ieri, nu a avut loc intrucat nici o firma nu a cumparat caietul de sarcini, procedura urmand sa fie reluata cel mai probabil in ianuarie 2007, a declarat lichid
Licitatia pentru vanzarea activelor fabricii de cauciuc sintetic Carom Onesti, programata ieri, nu a avut loc intrucat nici o firma nu a cumparat caietul de sarcini, procedura urmand sa fie reluata cel mai probabil in ianuarie 2007, a declarat lichidatorul societatii, Adrian Marghescu, informeaza Mediafax. Pretul de pornire a fost de 154,69 milioane lei (43,69 milioane euro), fara TVA. Vanzarea fabricii ar fi permis achitarea unei parti din datoriile companiei Carom, in suma de 1,1 miliarde lei, din care circa 80% catre stat. Licitatia va fi reorganizata probabil la inceputul lunii ianuarie, cu un pret de pornire mai mic, a afirmat Marghescu, reprezentant al firmei Finconta Consulting, care se ocupa de lichidarea Carom. Platforma Carom este alcatuita din teren cu o suprafata de peste 2,45 milioane metri patrati, cladiri, mijloace fixe si stocuri. Licitatia pentru vanzarea fabricii de cauciuc a fost amanata de mai multe ori. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.