Romania se numara printre destinatiile preferate ale strainilor care vor sa-si faca o operatie estetica, acestia fiind atrasi atat de profesionalismul medicilor, cat si de preturile care pot fi cu pana la o treime mai mici decat cele practicate in al
Romania se numara printre destinatiile preferate ale strainilor care vor sa-si faca o operatie estetica, acestia fiind atrasi atat de profesionalismul medicilor, cat si de preturile care pot fi cu pana la o treime mai mici decat cele practicate in alte tari, a declarat prof. Ioan Lascar, presedintele Asociatiei Romane de Chirurgie Plastica, informeaza NewsIn. Lascar a precizat ca, printre cele mai frecvente interventii de chirurgie plastica se numara marirea sanilor. El a atras atentia ca operatia nu prezinta risc, chiar si in cazul in care a existat o problema de tip oncologic, mai ales daca inainte de operatie se face un bilant biologic complet al pacientei. Prof. Lazar a mai spus ca desi preturile pentru operatiile estetice sunt mult mai mici in Romania, in conditiile unui nivel ridicat al profesionalismului medicilor practicieni, mai mult strainii sunt cei care vin pentru astfel de interventii, pentru ca desi aceste proceduri se fac deja de cativa ani, romanii sunt inca reticenti. Potrivit lui Ioan Lascar, anual, in Romania se fac aproximativ 15.000 de interventii de chirurgie estetica, iar 3% dintre acestea tin strict de chirurgia reconstructiva. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.