Echipa masculina de baschet Dinamo Gealan a trecut, ieri dupa-amiaza, de rivala "U" Mobitelco Cluj, cu scorul de 73-66 (37-35), si a urcat pe prima pozitie in clasamentului Diviziei A, beneficiind si de nedisputarea meciului dintre CSU Ploiesti si We
Echipa masculina de baschet Dinamo Gealan a trecut, ieri dupa-amiaza, de rivala "U" Mobitelco Cluj, cu scorul de 73-66 (37-35), si a urcat pe prima pozitie in clasamentului Diviziei A, beneficiind si de nedisputarea meciului dintre CSU Ploiesti si West Petrom Arad. Avand in Fometescu (17 p) un excelent coordonator de joc, care i-a pus in evidenta foarte bine pe Wiliams (17 p) si Markovic (13 p), gazdele au speculat prompt oboseala acumulata de clujeni in cupele europene si au inclinat in favoarea lor balanta victoriei, in ciuda opozitiei americanului Seals (20 p). La finalul meciului gazduit de Sala Floreasca, managerul oaspetilor, fostul mare baschetbalist Mircea Cristescu, a spus ca se gandeste sa solicite arbitri straini pentru play-off. "Am jucat foarte bine, dar am cazut fizic pe final de joc. Nu acuz arbitrajul, desi au fost unele greseli, dar nu exclud posibilitatea ca, in play-off, sa solicit arbitri straini", a spus Cristescu. In urma acestei victorii, Dinamo-Gealan s-a instalat in pozitia de lider, cu 17 puncte, fiind urmata de CSU Ploiesti, cu 16 puncte si un meci mai putin disputat, si de "U" Mobitelco Cluj si Gaz Metan Medias, cu cate 15 puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.