""Prinde-ma"", striga (sau canta, tot aia e!) Luciu! Ei, acum nu sariti cu totii sa prindeti Luciu! Usurel, frumoasa Nicoleta a pregatit ceva! Bun sau rau, tot e ceva! Si anume un nou videoclip plin de... surprize!

Pentru piesa ""Prinde-ma"", ce se regaseste pe albumul realizat de MediaPro Music, focoasa bruneta a filmat intr-o locatie inedita secvente demne de o iubita razbunatoare: cu perne rupte, oglinzi si vase sparte si tablouri distruse. Cea mai sexy femeie din Romania nu si-a dorit pentru aceasta piesa un simplu clip de imagine.

Astfel, regizorul Iulian Moga a optat pentru filmarea in «reverse»... Artista este parasita de iubit si decide ca cel mai bun mod de a se «revansa» fata de acesta este acela de a-i distruge casa. Astfel ca Nicoleta il da afara din propriul camin pe nefericitul care a facut-o sa sufere si incepe o dulce razbunare. Toate aceste informatii (geniale!) ne-au fost furnizate de casa de productie.

Acum, cand ati aflat ce si cum face Luciu in videoclip, puteti sa va inchinati cu toate degetele de la maini si de la picioare! Nefericita promovare! Cu Luciu, dar fara luciu! Ai ce citi!