Nicolae Dobrin (foto) a acuzat dureri la piciorul stang si s-a internat duminica seara la Spitalul Judetean Pitesti. In cursul zilei de ieri a fost transportat la Spitalul Militar din Bucuresti, pentru investigatii. ""Gicu a simtit ceva dureri la pic
Nicolae Dobrin (foto) a acuzat dureri la piciorul stang si s-a internat duminica seara la Spitalul Judetean Pitesti. In cursul zilei de ieri a fost transportat la Spitalul Militar din Bucuresti, pentru investigatii. ""Gicu a simtit ceva dureri la piciorul la care s-a operat acum cativa ani, asa ca am decis sa se interneze pentru analize. Acum se simte bine, insa medicul a decis sa mai ramana cateva zile in spital"", a declarat sotia fostei glorii pitestene, Gica Dobrin.

Marius Lacatusl-a dat afara pe Sabin Ilie de la UTA

Antrenorul principal de la UTA, Marius Lacatus, a declarat ca Sabin Ilie nu intra in vederile sale pentru ultimele doua meciuri pe care formatia banateana le va disputa in acest an in Liga I. ""Deocamdata Sabin Ilie ramane un caz inchis. Sabin Ilie nu va mai intra in lotul echipei in acest an.""




INFO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.