Ministrul Economiei si Comertului, al carui nume a fost vehiculat in scandalul legat de ""spionul"" bulgar Stamen Stantchev, neaga orice implicare de natura penala in acest caz. Codrut Seres sustine ca este o tinta a grupurilor de interese din zona e
Ministrul Economiei si Comertului, al carui nume a fost vehiculat in scandalul legat de ""spionul"" bulgar Stamen Stantchev, neaga orice implicare de natura penala in acest caz. Codrut Seres sustine ca este o tinta a grupurilor de interese din zona energiei, afectate de ordinul de vanzare prin intermediul Bursei. Seres indica serviciilor si procurorilor sa verifice perioada in care au fost inventati ""baietii destepti"". El anunta ca-l va denunta azi pe deputatul Ioan Oltean, pentru trafic de influenta.

Jurnalul National: Domnule ministru, in scandalul de spionaj economic si tradare, in care sunt implicati mai multi functionari romani, nu doar din ministerul pe care il conduceti, a fost vehiculat numele dumneavoastra ca persoana aflata intr-o legatura privilegiata cu bulgarul Stamen Stantchev, de la Credit Suisse First Boston Europe Ltd. Londra, acuzat acum de spionaj. Spuneti-ne, va rog, de cand il cunoasteti, cum l-ati intalnit si ce anume ati facut, daca ati facut, pentru acest om?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.