Prostituatele care lucreaza in umbra cazinourilor din Atlantic City, New Jersey, traiesc de cateva zile in teroare pentru ca se tem ca sunt urmarite de un criminal in serie, relateaza CNN. Pana acum, politia a descoperit cadavrele a patru femei arunc
Prostituatele care lucreaza in umbra cazinourilor din Atlantic City, New Jersey, traiesc de cateva zile in teroare pentru ca se tem ca sunt urmarite de un criminal in serie, relateaza CNN. Pana acum, politia a descoperit cadavrele a patru femei aruncate in santurile de pe marginea unor sosele mai izolate.
Cele cateva prostituate anchetate de autoritati au marturisit ca s-au inarmat cu spray-uri cu piper sau cutite si ca nu mai ies pe marginea drumurilor din zonele unde au fost descoperite cadavrele. "Sunt speriata de moarte, toate vorbim despre asta si desi ies in continuare la munca, mi-e foarte teama", a dezvaluit Christine, care sta cu ochii pe masinile care trec pe langa un motel ieftin de pe Pacific Avenue, in apropierea unor cazinouri. Medicii legisti au terminat pana acum autopsia la doua cadavre si au stabilit ca cele doua victime au fost ucise prin strangulare cu o franghie sau cu un cablu. Celelalte doua trupuri erau intr-o stare atat de avansata de descompunere, incat nu s-a putut stabili clar cauza mortii.
Desi anchetatorii se feresc sa afirme oficial daca e vorba de un singur asasin, victimele au fost descoperite in aceeasi zona, toate fiind aruncate in santul de pe marginea drumului. Toate capetele cadavrelor erau orientate catre est, spre cazinouri.
Bunny, care este prostituata si traficanta de droguri si care este "colega" cu Christine la motelul Pacific Avenue, este si ea terifiata de ce se intampla si a decis sa nu mai plece cu clientii in camerele motelurilor din zona crimelor pentru ca "este prea periculos acum, nu trebuie sa las garda jos nici macar un minut".
Singura victima pe care anchetatorii au reusit sa o identifice este Kim Raffo, de 35 de ani, care a fost strangulata. Cadavrul sau a fost descoperit dupa mai multe zile.
Raffo, din Brooklyn, New York, a sosit in New Jersey dupa ce a avut probleme cu drogurile in Florida, a declarat sora sa, Maria Santos, care a povestit ca Raffo era o mama model inainte sa se drogheze. Si Christine a povestit ca o cunostea pe Raffo, care era "o fata draguta, care nu facuse nimic nimanui".
O alta prostituata, Khadijah, de 38 de ani, a povestit si ea ca, de frica, acum nu se mai intalneste decat cu clientii vechi pe care ii cunoaste si ca va umbla cu un cutit la ea, pentru orice eventualitate.
Interesant este ca victimele au varste intre 20-35 de ani si toate sunt blonde. Desi au fost descoperite imbracate, (la cel mult o suta de metri una de alta) nici una nu avea sosete sau pantofi in picioare. Nu s-au gasit acte sau indicii care sa ajute la identificarea lor. Dupa gradul de descompunere a trupurilor, se pare ca asasinatele au inceput in urma cu aproximativ o luna.
"Ar putea fi vorba despre un criminal in serie, care vizeaza prostituatele din zona. Se pare ca asasinul ia pantofii victimelor drept un soi de suvenir", este de parere fostul psiholog al FBI, Jack DiMarco.
Anchetatorii afirma ca asasinul sau asasinii nici macar nu s-au straduit sa ascunda cadavrele, care puteau fi foarte usor descoperite in iarba, iar acestea au fost observate atat de tarziu pentru ca soseaua respectiva este mai izolata.
In ceea ce priveste zona motelurilor din vecinatate, un trecator a explicat ca "stai pe aici doar daca ai facut sau vrei sa faci ceva dubios. Este o zona inspaimantatoare". Politia cauta si acum cu caini orice indiciu i-ar putea ajuta in ancheta. Pana acum, se pare ca nu exista nici macar o lista de suspecti, nimeni nefiind arestat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.