Porti ochelari? Atunci intampini cu siguranta probleme cand vine vorba despre machiaj. Acesta va fi un pic mai diferit, insa in niciun caz nu va fi absent.Sprancenele sunt punctul tau "forte". Daca forma acestora este bine conturata, atunci ele vor
Porti ochelari? Atunci intampini cu siguranta probleme cand vine vorba despre machiaj. Acesta va fi un pic mai diferit, insa in niciun caz nu va fi absent.Sprancenele sunt punctul tau "forte". Daca forma acestora este bine conturata, atunci ele vor atrage atentia si asupra ochilor. Apeleaza la creionul de sprancene numai in situatii de "urgenta". Alege ramele ochelarilor in functie de forma sprancenelor. Designul ramei si tipul lentilei influenteaza foarte mult modul in care este perceput machiajul tau. In ceea ce priveste lentilele, sunt de preferat cele antireflexie, pentru ca iti asigura o vizibilitate buna a machiajului, lucru valabil si in cazul lentilelor colorate sau fara rame. Lentilele folosite in corectarea miopiei micsoreaza dimensiunea ochilor, de aceea vei avea nevoie de mai mult fard pe pleoape. Aplicarea acestuia trebuie facuta fara gres, deoarece orice defect in machiaj va fi si el accentuat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.