Rodica Stanoiu se joaca cu nervii Colegiului CNSAS. Cazul fostului ministru al Justitiei a fost amanat din nou ieri de Colegiul CNSAS. Evident, pentru o noua expertiza. A patra de acest gen. Mircea Dinescu (foto) anunta ca situatia creata in CNSAS
Rodica Stanoiu se joaca cu nervii Colegiului CNSAS. Cazul fostului ministru al Justitiei a fost amanat din nou ieri de Colegiul CNSAS. Evident, pentru o noua expertiza. A patra de acest gen. Mircea Dinescu (foto) anunta ca situatia creata in CNSAS de doleantele lui Stanoiu a ajuns sa capete o tenta science fiction, singura solutie pe care o mai au membrii Colegiului fiind sa ceara o expertiza de la extraterestri.
Rodica Stanoiu a reusit sa evite, pentru a treia oara, un verdict din partea Colegiului CNSAS, tot pe motiv de expertiza grafologica. De aceasta data, grafologul angajat de CNSAS va avea sarcina istorica de a compara scrisul care apare in notele informative atribuite lui Stanoiu, dar pe care aceastea nu si le asuma, cu scrisul pe care aceasta il avea pe vrea cand lucra, in anii '80, la Institutul pentru Cercetari Juridice. Totul pentru linistea personala a lui Stanoiu, care nu recunoaste ca ar fi turnat, si pentru ca CNSAS sa dea o data un verdict. Corneliu Turianu, unul dintre membrii CNSAS, a declarat ieri, pentru NewsIn, ca grafologul, care tocmai ce a anuntat rezultatul ultimei expertize (nefavorabil lui Stanoiu) urmeaza sa caute pe branci in arhiva Institutului de Cercetari Juridice pentru a scoate la iveala adevarul. Turianu a dezvaluit ca amanarea de ieri si realizarea unei noi expertize au fost impuse de Stanoiu insasi, la intalnirea pe care a tinut mortis sa o aiba cu Colegiul CNSAS la inceputul saptamanii.
Clementa si delicatete pentru Sanda
Pe de alta parte, Mircea Dinescu a anuntat ieri ca CNSAS a decis sa-i faca un "hatar" Rodicai Stanoiu, cu toata "delicatetea" si "clementa" de care altii nu s-au bucurat, lasand-o sa arate lumii cum scria acum 20 de ani cu mana stanga. "Dansa a spus ca a scris ba cu stanga, ba cu dreapta. Din fericire, nu suntem miriapozi pentru ca intram intr-o situatie mult mai dramatica ca zeul Shiva, care are nu stiu cate maini", a glumit Dinescu, referindu-se la apetitul Rodicai Stanoiu de a cere expertize intr-o veselie. El a mai spus ca argumentele pe care Stanoiu le-a cautat si le-a gasit pana in acest moment fac din acest caz unul cu iz stiintifico-fantastic. Mai precis, poetul a aratat ca, la prima audiere, senatorul le-a spus membrilor CNSAS ca prima expertiza este irelevanta, pentru ca grafologul a comparat notele cu o serie de acte parlamentare, ce au fost redactate nu de ea, ci de un secretar. Surpriza insa, a aratat Dinescu, scrisul secretarului parlamentar este izbitor de asemanator cu scrisul din note. "E o coincidenta stiintifico-fantastica, drept pentru care vom cere si niste experti de pe alta planeta", a mai spus Dinescu, invocand tot aici povestea "unora" care, la 1848, voiau sa faca revolutie, dar i-a impiedicat frigul de afara. "A iesit unul in balcon si a spus ca, din cauza timpului nefavorabil, revolutia se amana pentru maine la aceeasi ora, drept pentru care o amanam joia viitoare pentru ca nu o mai putem tine la nesfarsit asa", a explicat Dinescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.