Festivalul Cafelei si Ciocolatei a strans la un loc peste zece importatori de produse de profil. Acestia le propun vizitatorilor dulciuri si cafea importate din tari cu traditie in aceasta industrie. Si preturile insa sunt tot ca la ei. Ieri a

Festivalul Cafelei si Ciocolatei a strans la un loc peste zece importatori de produse de profil. Acestia le propun vizitatorilor dulciuri si cafea importate din tari cu traditie in aceasta industrie. Si preturile insa sunt tot ca la ei.

Ieri a inceput cea de-a treia editie a Festivalului Cafelei si Ciocolatei, gazduit de World Trade Center. Asa cum ne-au obisnuit si la editiile anterioare, organizatorii au invitat drept expozanti firme importatoare de dulciuri si de cafea. In cele 24 de standuri veti gasi expuse ciocolate, napolitane, biscuiti, dar si esspressoare, cafetiere si automate de cafea.

PRETURI. Daca v-ati gandit ca acest festival este o ocazie buna de a scapa de cumparaturile pentru copii, cu ocazia Sfantului Niculae, trebuie sa va calculati bine bugetul iniante de a-i trece pragul. Deoarece majoritatea produselor sunt importate, pretul acestora este mai mare decat ceea ce se poate gasi de obicei pe piata. Pentru 5 RON, cel mai mic pret, puteti achitiziona o ciocolata de aproximativ 25 de grame. Parintii cu dare de mana pot sa le cumpere copiilor ciocolate ce pot costa si 40 RON fiecare. Pe de alta parte, Festivalul Cafelei si Ciocolatei este o oportunitate foarte buna sa achizitionati dulciuri deosebite, cu un standard calitativ ridicat, deoarece acestea sunt produse in tari cu o lunga traditie in aceasta industrie.
De asemenea, diabeticii sau persoanele care din diverse motive nu pot consuma dulciuri au ocazia sa cumpere ciocolate dietetice. Nici iubitorii de ceai nu au fost uitati. Ei vor gasi aici diverse sortimente de ceaiuri, dar si accesorii care le vor transforma bautul ceaiului intr-un adevarat ritual.

ARTISTIC. Pe langa dulciuri si cafea, la festival vizitatorii vor mai avea parte si de un program artistic variat. Muzica latino, dansuri africane si latino, face paintings si multe concursuri vor completa savoarea cafelei servite intr-una dintre cele doua cafenele deschise special pentru eveniment. Toate acestea vor fi la World Trade Center pana duminca, la ora 20:00.

Organizatorii le-au mai pregatit vizitatorilor si tombole la care vor putea castiga diverse produse puse in joc de expozantii prezenti la festival. Pentru a castiga, nu trebuie decat sa completati un talon si sa va aflati la Festivalul Cafelei si Ciocolatei in ultima zi de desfasurare, duminica, la ora 18:00. Alte concursuri vor mai avea loc si in celelalte zile ale evenimentului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.