Creatorii de jucarii sexuale si-au pus imaginatia la incercare si au pus la punct un vibrator special. Este confectionat dintr-un material agreabil si are actiune stimulativa perfecta. Dar mai are o particularitate: este un vibrator vorbitor.

Creatorii de jucarii sexuale si-au pus imaginatia la incercare si au pus la punct un vibrator special. Este confectionat dintr-un material agreabil si are actiune stimulativa perfecta. Dar mai are o particularitate: este un vibrator vorbitor.

Ciudatul vibrator este inventat de o femeie. Ea l-a confectionat din silicon, a folosit culori pastel - bleu, roz - , imitand perfect forma sexului masculin. Pentru doamnele interesate de informatii precise, trebuie adaugat ca obiectul are 26 cm lungime si 3,4 cm latime, se adapteaza perfect si in plus pe partea inferioara, inventatoarea a garnisit vibratorul cu perle spre a spori senzatia de placere.

Originalitatea vibratorului consta in faptul ca ofera posibilitatea de a alege dintre cele noua voci, una care e considerata mai erotica. Autoarea spune ca, daca v-ati dorit o noapte fierbinte in compania unui italian focos, visul poate deveni oricand realitate. Fara efort, cu costuri minime, chiar in dormitorul dumneavoastra. Doar trebuie sa selectati: englez, german, francez....

Accesoriul erotic poate fi procurat din magazine online cu aproximativ 100 de euro. Autoarea sustine ca acest capriciu erotic chiar merita pretul, avand senzatiile tari pe care le ofera. Pretul creste sau scade in functie de numarul de voci-fantasme cu care este prevazuta jucaria. Cu aproxiamtiv 16 euro, amatoarele au posibilitatea de a adauga celor noua voci si altele.

ISTORIE. Folosirea obiectelor in forma de falus ca substitut al sexului masculin nu-i o noutate. Istoria acestei practici se pierde in negura vremii. De regula, aceste obiecte simbolizau fecunditatea, mai ales in casta preoteselor din cultele stravechi. Moise, adeptul Dumnezeului unic, a respins vehement aceste practici, iar profetii Vechiului au condamnat intotdeauna bijuteriile de aur sau argint montate pe falus.

IN PREZENT. In anumite momente, folosirea poate fi recomandata chiar de sexolog. Medicul Daniel Popescu apreciaza insa ca folosirea unui vibrator ar trebui sa se limiteze strict la o etapa in cautarea placerii sexuale. Vibratorul, indiferent de virtutile lui, trebuie considerat doar un accesoriu, de care va fi evitata dependenta. Altcumva se ajunge la sexualitatea strict mecanica"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.