Situatia dramatica prin care trece FC National l-a facut pe Constantin Iacov, presedintele CA al gruparii "bancare", sa caute urgent solutii pentru redresarea clubului. Una dintre ele ar putea fi cooptarea lui Gigi Netoiu printre actionari. Fostul
Situatia dramatica prin care trece FC National l-a facut pe Constantin Iacov, presedintele CA al gruparii "bancare", sa caute urgent solutii pentru redresarea clubului. Una dintre ele ar putea fi cooptarea lui Gigi Netoiu printre actionari. Fostul vicepresedinte de la Dinamo a mai vrut sa se implice la FC National in perioada in care clubul din Cotroceni era condus de Gino Iorgulescu.
Se pare ca, de data aceasta, "Comandantul" este decis sa preia pe FC National. Discutiile dintre Iacov si Netoiu au inceput inca de marti, imediat dupa ce Jean Vladoiu a demisionat din functia de antrenor principal al echipei, oficialul "bancar" fiind cel care a propus o asociere. Netoiu a fost de acord, dar a cerut 50% din actiunile clubului, si s-a oferit sa aduca un antrenor, pe Sorin Cartu, precum si mai multi jucatori, cele mai importante nume vehiculate fiind cele ale lui Stoican, Barcauan, Frasineanu, L. Goian, Vrajitoarea si D. Tudor. Asocierea dintre Iacov si Netoiu trebuie insa sa mai astepte deoarece, in acest moment, seful din Cotroceni se afla in proces cu fostii actionari, dupa scandalul legat de majorarea de capital la societatea pe actiuni care finanteaza clubul. Ieri, Cartu a confirmat ca se afla in negocieri cu FC National, dar a precizat ca discutiile se vor finaliza in cateva zile. Bun prieten cu Gigi Netoiu, Cartu are insa probleme financiare cu fosta sa echipa, "Poli" Timisoara, de la care are de primit 100.000 de euro in urma demiterii sale. Cartu sustine ca Marian Iancu, boss-ul lui "Poli", i-a anuntat demisia fara ca el sa stie. Conform declaratiilor lui Cartu, in cazul in care Timisoara il va plati pana in luna decembrie, suma ridicandu-se la 27.000 de euro, va renunta la restul de bani, adica la 73.000 de euro. De asemenea, daca FC National ii va oferi 27.000 de euro, atunci Cartu va incheia conturile cu "Poli" si va semna un contract cu gruparea din Cotroceni. Oficialii clubului "bancar", care sustin chiar ca au semnat un precontract cu Cartu, urmeaza sa se decida cat mai repede ce varianta vor alege, fiind posibil chiar ca antrenorul sa se adreseze comisiilor federale pentru a-si recupera banii de la Timisoara. Cartu a plecat de la "Poli" dupa infrangerea de la Tg. Jiu, scor 0-1, meci in care a acuzat si probleme de sanatate. A doua zi dupa meci, Iancu a anuntat ca intelegerea cu antrenorul a fost reziliata pe cale amiabila.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.