Emisari pentru ""pasa"". Dorind cu orice pret sa-l convinga pe Lucescu sr sa se intoarca la Istanbul, conducerea ""vulturilor"" i-a instalat acestuia la Donetk un pachet TV la care tehnicianul poate urmari campionatul Turciei.
Pentru Besiktas, l
Emisari pentru ""pasa"". Dorind cu orice pret sa-l convinga pe Lucescu sr sa se intoarca la Istanbul, conducerea ""vulturilor"" i-a instalat acestuia la Donetk un pachet TV la care tehnicianul poate urmari campionatul Turciei.
Pentru Besiktas, lucrurile sunt clare. Nemultumiti total de performantele clubului dupa numirea in functia de antrenor a lui Jean Tigana, baskanii ""vulturilor"" au alcatuit o lista de posibili inlocuitori ai francezului formata dintr-un singur nume: Mircea Lucescu.

ACORD? In urma cu cateva zile, presa din Turcia a scris pe larg ca Besiktas ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu tehnicianul lui Sahtior Donetk, care ar urma sa revina pe banca formatiei din Istanbul in pauza de iarna. Desi mai are contract cu Sahtior inca un an si jumatate, Lucescu pare sa-l fi convins pe patronul Rinat Ahmetov sa-l lase sa plece, in conditiile in care salariul sau anual este de 3 milioane de dolari. ""Daca suntem eliminati din Liga Campionilor, nu ma voi opune plecarii tale"", i-ar fi spus Ahmetov lui Lucescu in urma cu cateva zile.

EFORTURI. Afland despre discutiile cu Ahmetov, conducerea lui Besiktas s-a grabit sa bata fierul cat este cald si a trimis la Donetk o echipa de tehnicieni care i-au instalat lui ""Luce"" un pachet tv special, ""Digiturk"", prin satelit, datorita caruia tehnicianul poate urmari acum toate partidele care se disputa in campionatul Tuciei. ""In afara acestui lucru, Lucescu a primit si casete video cu toate meciurile disputate de Besiktas in acest sezon"", a notat ieri Fanatik. In cazul in care va da curs ofertei facute de ""alb-negri"", Lucescu se va afla la cea de-a treia experienta ca antrenor pe malul Bosforului. Tehnicianul a pregatit prima oara pe Galatasaray Istanbul, unde a venit in vara lui 2000, pentru ca doi ani mai tarziu sa accepte provocarea rivalilor de la Besiktas, castigand cate un titlu de campion cu fiecare echipa. Cel mai bun


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.