Olteanul va da luni Timisoara in judecata, fiind foarte precaut in negocierea noului contract, si cere acelasi salariu ca la Poli.

Plecat luna trecuta de la Timisoara, Sorin Cirtu este in negocieri avansate cu FC National pentru a prelua echipa de saptamina viitoare. „Am discutat cu domnul Iacov si mai ramine de reglat doar partea financiara. Vreau niste garantii si, daca le voi avea, voi semna cu FC National", a declarat ieri Sorin Cirtu.

Atac la Iancu

Olteanul va depune memoriu, luni, impotriva lui Poli Timisoara, de la care mai are de primit 90.000 de euro. „Eu nu am fost anuntat de domnul Marian Iancu despre demiterea mea, deci intelegerea a fost rupta unilateral. Eu nu-mi dau demisia niciodata de la nici un club. Nu am semnat nici o hirtie de desfacere a contractului de munca cu Poli. In aceste conditii, eu am de primit niste bani si ma voi adresa LPF la inceputul saptaminii viitoare", a mai spus Sorin Cirtu.

Vine si Netoiu?

Surse autorizate sustin ca venirea lui Cirtu la FC National ar insemna implicarea lui Gigi Netoiu la „bancari". Netoiu nu poate sta departe de fotbal dupa ce a plecat de la Dinamo, iar cearta violenta dintre „Comandant" si conducatorii liderului din Liga I face imposibila intoarcerea la marea lui iubire. Netoiu este detinatorul contractelor pentru un numar impresionant de fotbalisti, lucru care ar usura misiunea lui Sorin Cirtu in Cotroceni. Antrenorul ar urma sa dispuna de o baza de selectie impresionanta, avantaj la care s-ar mai adauga si ambitia lui Netoiu de a demonstra ca poate face lucruri bune si in afara lui Dinamo Bucuresti.