Jucatorul tine la pret. Patronul giulestenilor, George Copos, nu l-a convins inca pe Karamian sa semneze prelungirea contractului cu Rapid, ce expira in decembrie, jucatorul dovedindu-se surprinzator de abil la negocieri.
Fostul vicepremier este
Jucatorul tine la pret. Patronul giulestenilor, George Copos, nu l-a convins inca pe Karamian sa semneze prelungirea contractului cu Rapid, ce expira in decembrie, jucatorul dovedindu-se surprinzator de abil la negocieri.
Fostul vicepremier este un afacerist de succes, averea sa, 420 de milioane de dolari, plasandu-l pe pozitia a zecea in topul celor mai bogati 300 de romani, alcatuit de revista Capital. Copos s-a descurcat de minune si in privinta clubului Rapid, pe care l-a acaparat chiar si dupa ce acesta s-a transformat in societate pe actiuni, toti ceilalti actionari cedandu-i pachetele de actiuni pe care le detineau la gruparea din Grant. Neasteptat insa, boss-ul Rapidului intampina o foarte mare rezistenta din partea lui Artiom Karamian. Armeanului ii expira contractul cu Rapid la sfarsitul acestui an, iar Copos nu a reusit deocamdata sa-l convinga sa-si puna iscalitura pe o noua intelegere. TATONARI. Cunoscut drept un om zgarcit, patronul giulestenilor ar vrea sa-l pastreze pe Karamian, altfel un jucator pe care il apreciaza, fara insa ca acest lucru sa-l coste prea multi bani. In momentul de fata, fotbalistul armean are un salariu anual de 60.000 de euro, unul dintre cele mai mici de la Rapid, si solicita o marire substantiala, mai ales ca nu duce lipsa de oferte. Una dintre ele, chiar de la rivala Steaua, mai ales ca pe postul de mijlocas stanga, unde joaca de regula Karamian, Olaroiu vrea intariri, dupa ce Bostina a intrat in dizgratia conducerii clubului. Initial, Copos a crezut ca-l va convinge usor pe Karamian sa semneze, de aceea, la primul refuz venit din partea jucatorului, si-a permis sa faca declaratii transante. ""Orice fotbalist de la Rapid poate sa plece, n-o sa jucam in zece oameni, fiti siguri de asta. In privinta lui Karamian am cateva optiuni, in cazul in care nu ajungem la un acord cat mai repede"", a spus fostul vicepremier la inceputul acestei luni. Secretarul general al clubului din Grant, Constantin Zotta, si-a dat seama ca afirmatia lui Copos ar putea sa-l infurie pe Karamian si a recunoscut ca mijlocasul este indispensabil: ""Armeanul s-a acomodat foarte bine aici, a invatat si limba si cred ca ar fi pacat sa nu ramana! Aici are familia, pe fratele sau, care joaca la Ceahlaul, iar legatura dintre el si suporterii nostri a devenit foarte stransa"". Declaratiile magulitoare ale lui Zotta nu l-au induplecat insa pe Artiom Karamian. Iar jucatorul a profitat de vizita pe care Dinamo Kiev a facut-o in Romania, cu ocazia meciului din Liga Campionilor cu Steaua, si a purtat o runda de discutii cu patronul ucrainenilor, Igor Surkis. Lucru care i-a pus pe jar pe oficialii rapidisti. OPTICA. Pentru prima data de cand a demarat tratativele cu Karamian, caruia, inaintea meciului de la Tel-Aviv, cu Hapoel, Copos a avut grija sa-i daruiasca o icoana cu insemne in limba armeana, boss-ul giulestenilor a marturisit ca nu detine controlul si ca, in prezent, jucatorul este cel care pune presiune. Astfel, pare tot mai sigur faptul ca, in situatia in care nu i se ofera cel putin 150.000 de euro anual, Karamian isi va incheia in iarna socotelile cu Rapid. SPERANTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.