Cosmin Olaroiu a declarat dupa meciul cu Dinamo Kiev ca Steaua a obtinut o calificare foarte importanta in 16-imile de finala ale Cupei UEFA si a apreciat ca echipa sa a facut maximum in Liga Campionilor, avand in vedere adversarii intalniti.<
Cosmin Olaroiu a declarat dupa meciul cu Dinamo Kiev ca Steaua a obtinut o calificare foarte importanta in 16-imile de finala ale Cupei UEFA si a apreciat ca echipa sa a facut maximum in Liga Campionilor, avand in vedere adversarii intalniti.
"A fost un meci extrem de disputat, cu o incarcatura deosebita. Am inceput bine, ne-am creat cateva ocazii de a marca, un lucru obisnuit pentru noi. Dupa primirea golului, ne-am clatinat putin, iar in repriza a doua am reusit sa egalam si sa obtinem o calificare foarte importanta pentru noi in momentul de fata. Cred ca este maximum ce puteam obtine in acest an de Liga Campionilor, tinand cont de echipele intalnite si problemele avute pe parcursul acestei stagiuni", a spus Olaroiu. "Am intalnit o echipa cu jucatori valorosi si cred ca am avut si sansa, dar daca ma gandesc la meciul cu Real a aparut aceasta lege a compensatiei", a spus Olaroiu, care a afirmat ca il apreciaza foarte mult pe Cernat. Olaroiu a mai spus ca ii plac multi jucatori de la Dinamo Kiev, dar din pacate gruparea stelista nu are "potentialul financiar" de a-i achizitiona. Intrebat de ce Steaua nu a reusit sa obtina rezultate mai bune in fata suporterilor sai, Olaroiu a raspuns: "Nu am reusit sa depasim in plan emotional asteptarile publicului. Am gresit din cauza emotiilor".
Olaroiu a comentat si evolutia lui Dica: "Ultimele rezultate ne-au apasat, s-a simtit acest lucru, cred ca si pe Dica l-au apasat. A fost tratat cu mare severitate de public". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.