Florin Cernat, care a evoluat in meciul cu Steaua avand inscris pe tricou numele "Flo", a declarat ca regreta faptul ca prin rezultatul de marti seara l-a facut fericit pe antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu. "Normal ca m-am bucurat la gol,
Florin Cernat, care a evoluat in meciul cu Steaua avand inscris pe tricou numele "Flo", a declarat ca regreta faptul ca prin rezultatul de marti seara l-a facut fericit pe antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu. "Normal ca m-am bucurat la gol, era in avantaj echipa mea. Din pacate, insa, nu ne-am atins obiectivul, dar asta este fotbalul. M-as fi bucurat sa-i stric seara nasului meu Mihai Stoica, dar nu neaparat lui. In primul rand voiam sa-i stric seara lui Mircea Lucescu. Acum el este cel mai fericit, mult mai fericit ca stelistii. Acum are petrecere acasa. Pacat ca l-am facut fericit", a spus Cernat. Intrebat cu cine ar tine la un meci intre Steaua si Sahtar Donetk, Cernat a spus: "Cu Steaua, nu as tine cu Sahtar". Cernat s-a aratat dezamagit de rezultatele inregistrate de Dinamo Kiev in Liga Campionilor, spunand totusi ca echipa sa nu merita locul patru in grupa E. "Daca ne luam dupa meciurile directe, Steaua merita locul trei, dar nici noi nu meritam locul patru. Sunt dezamagit, este cel mai prost an al nostru in Liga Campionilor, este un dezastru", a spus Cernat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.